Optimal illumination provided for even the tightest of spaces: Aesthetical lines of light in the community hall in Huchenfeld.

A new central square has been built with a single-story community hall on ithe northern side that integrates into the urban architectural context of the adjoining day care and residential buildings. The interiors are in muted, reserved colours.

In addition to improving the general illumination of the areas, the lighting is also provides orientation for local residents and guests. The lighting designers opted for the SL 20.2 Luxsystem luminaires for usage throughout the community hall and the multifunctional rooms. The lines of light function as a discreet design element.

Property owner
Evangelische Kirchengemeinde Pforzheim

Architect
Architektur 109, Stuttgart

Light planning
Oberle Elektro-Technik GmbH

Location
Pforzheim-Huchenfeld

Luminaire type
SL 20.2